Fyzioterapiu vyhľadávame najčastejšie v situáciách, keď sa zotavujeme po úraze, operácii, alebo nás trápi chronická bolesť. Zaujímať by nás však rozhodne mala aj z hľadiska prevencie, ideálne súbežne so základnou liečbou. Benefity, ktoré prináša, sú viac než presvedčivé.

Fyzioterapia využíva rôzne formy a spôsoby napomáhajúce predoperačnej i pooperačnej rehabilitácii a zvládaniu bolesti a nepohody, ktoré s operáciou, ako náročným zásahom do organizmu, prirodzene súvisia. Ak si so svojim fyzioterapeutom stanovíte konkrétne ciele a dôkladne premyslíte všetky kroky vašej liečby, vaša rehabilitácia bude na správnej ceste a vy budete mať jasnú predstavu a zároveň motiváciu, na čom treba pracovať.

Fyzioterapia ako prevencia a súčasť každej liečby: Využite aj vy!

Pacienti našich špecializovaných ambulancií EuroPainClinics v Košiciach a Bardejove majú možnosť využiť fyzioterapiu na spriatelenom pracovisku Kliniky rehabilitácie a podológie FyzioPoint v Prešove. Klinika sa zameriava na komplexnú rehabilitáciu pohybového aparátu s využitím prístrojovej diagnostickej techniky.

Diagnostika pohybového aparátu je kľúčom pre presné určenie príčiny problému, na základe ktorej je zahájená cielená terapia s využitím celej rady metód ako je manuálna terapia, ultrazvuková terapia, kinezioterapia, terapia suchou ihllou, bankovanie ai. Zaoberá sa tiež športovou diagnostikou, ženskou a detskou fyzioterapiou.

Významnou špecializáciou pracoviska je podológia (diagnostika a riešenie problémov nôh). kedy využíva špičkové prístrojové diagnostické zariadenie postúry nohy pomocou 3D laser footscanu, a výroba personalizovaných ortopedických vložiek do obuvi podla nejvyšších svetových štandardov pre moderné kompenzačné pomôcky.

Viac informácií a kontakty pre objednanie nájdete na www.fyziopoint.sk